Tot

Espai Raier

L’espai Raier és un lloc on podreu conèixer tot allò relacionat amb els raiers: qui eren, la seva història i el seu ofici. També és un espai on podreu descobrir l’Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa i altres associacions raieres d’arreu del món.

Vila Corona

Celler de caràcter familiar construït en terrenys familiars conreats amb vinyes des del 1749. Amb 11 hectàrees de varietats autòctones i internacionals plantades farà 29 anys.

Castell d’Encus

El nostre projecte de vinya d’alçada ha estat pioner alhora d’interpretar la frescor dels vins de muntanya i en l’elaboració en el cups de pedra del segle XII. Transmetem el nostre paisatge en els vins que elaborem, cerquem vins més reflexius, subtils, gens explosius i poc alcohòlics que perdurin en el temps. Us obrim les […]

Lo Quiosc

Som un restaurant-cocteleria ubicat en un entorn natural que oferim una cuina saludable amb productes locals ecològics i de proximitat, una carta de còctels, gins i smoothies elaborats per bartenders professionals i bona música, wifi i accessos adaptats per a tothom.

Casa Leonardo

Casa Leonardo és una casa rural que s’ha especialitzat en activitats d’ecoturisme i especialmente en el senderisme, i us proposa diferents circulars des de la mateixa casa d’uns 10 km de mitja amb diferents temàtiques.

Piolet Xperience

Empresa especialitzada en el Descens de Barrancs. Guiatges personalitzats sense barrejar grups, així pots gaudir d’un guiatge de qualitat amb els teus, sense pressió i amb la màxima seguretat…

Fonda Can Fasèrsia

Antiga fonda de poble restaurada on t’oferim un tracte familiar i acollidor. Aquí gaudireu d’unes vistes privilegiades de l’embassament de Sant Antoni, la Reserva Natural de Boumort i la muntanya de Sant Corneli. Restaurant de cuina tradicional i típica de la zona, amb productes de casa. Oferim menú o carta.

És Pallarès

És Pallarès és una empresa d’alimentació i catering de productes gurmet ecològics produïts a la regió del Pallars, Catalunya. Ens sentim part de la filosofia Slow Food i Cuina Kilòmetre 0, conservem les tradicions gastronòmiques de la regió del Pallars, els seus productes i mètodes de cultiu.