Llocs

Parc de les Olors de Claverol

Parc de les Olors de Claverol ofereix visites guiades on coneixerem el món de les plantes aromàtiques i culinàries, usos tradicionals, curiositats i com cultivar, tallar i assecar.

La privilegiada situació del Parc ofereix la possibilitat de gaudir de la quietud de l’entorn i de la fauna que ens envolta.

Cal Portalé som una petita empresa familiar que des de fa generacions ens dediquem a l’apicultura i a l’agricultura amb cultius d’oliveres i ametllers i des del 2012 al cultiu ecològic de plantes aromàtiques, medicinals i culinàries.

L’objectiu principal, alhora de cultivar i produir, és oferir als nostres clients un producte ecològic i d’una gran qualitat. És per això que fem una producció limitada, mimant al màxim totes les fases del procés, des del cultiu fins a l’envasat.

El Parc de les Olors de Claverol és la finca on cultivem la planta aromàtica i on fem visites guiades al voltant dels usos tradicionals de les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries, on podreu veure, olorar, tocar i tastar les diferents especies que cultivem en un entorn rural i tranquil a l’aire lliure.

El Parc de les Olors de Claverol forma part de la Xarxa de Parcs de les Olors de Catalunya, una Xarxa formada per diferents Parcs situats en indrets d’interès paisatgístic d’arreu de Catalunya. Cada parc té una planta emblemàtica i la nostra és la Sajolida.

A banda de fer visites guiades també fem festes temàtiques, una d’elles Fem Ratafia! Una festa popular on, de la mà de Licors Portet, aprenem i fem la nostra pròpia ratafia amb les plantes que collim del Parc.

DADES DE CONTACTE