Un paradís per descobrir

Roques Pelades

Roques Pelades

Roquespelades és un negoci dedicat a la cura de les abelles així com a la difusió dels coneixements apícoles. També disposem d’un petit ramat de cabre destinat a la producció de carns. Del que podrem treure material pedagògic en breu. És un negoci familiar, on treballem i gaudim de dos tipus de ramaderia ben diferenciades.

Apicultura

Disposem d’unes 150 arnes distribuïdes en tres arners localitzats al Pallars Jussà. Hem elaborat diverses activitats relacionades amb el món de les abelles:

  • Tallers apícoles: podràs gaudir d’una classe magistral on aprendràs com viuen, de què s’alimenten, que elaboren les abelles. Amb material divers que podràs veure, tastar, ensumar i tocar.
  • Guiatges a l’arner: Vesteix-te com un apicultor i visita un veritable arner. Acompanyat d’un apicultor, podràs conèixer i observar com viu una colònia d’abelles.
  • Venda de mel: Efectuem venda de proximitat.

Ramaderia cabruna

Disposem d’un escamot de cabres, destinat a la venda de carn, així com la neteja i desbrossament de terrenys  municipals.
La decisió de difondre aquests coneixements ve de la grata experiència d’haver treballat en el ram de l’educació turísticoambiental, la seguretat de treballar en l’ofici que ens agrada, igualment, l’oportunitat de compartir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

COL·LABORADORS: