Tot

Restaurant Casa Masover

Al Restaurant Casa Masover trobareu una cuina tradicional complementada amb pincellades d’autor. Tenim com a pal de paller la cuina de la padrina però a la vegada l’hem matitzat per tal de modernitzar-la i fer-la més atractiva a la vista i al paladar.

Gramuntill-Mas de Collegats

Gramuntill és una antiga masia del segle XV completament sostenible. La masia ha estat restaurada preservant l’encant de l’efecte del pas del temps i mantenint intacte l’esperit de la casa per tal d’oferir una experiència de tranquil·litat i descans única. Disposem de 4 habitacions i una sèrie d’espais comuns. Cuina tradicional casolana amb productes del nostre hort.

Hotel Segle XX

Un hotel familiar. L’hotel Segle XX és un hotel de gestió familiar que data de 1880. Més de 130 anys d’història i experiència al seu servei. Una ubicació immillorable, la nostra vocació de servei i un entorn incomparable, faran de la seva estada una experiència per a recordar.

Cal Portalé – El Portal de la Irene

Cal Portalé es troba situat a Claverol, un poblet al capdamunt d’un turó a tan sols 4 Km de la Pobla de Segur, punt de partida a les diferents zones del Pirineu català; Vall Fosca, Parc Nacional d’Aigüestortes, Pallars Sobirà, també la Conca de Tremp, el Montsec. Al Restaurant podreu degustar plats tradicionals pallaresos cuinats amb productes locals; embotits, escudella, girella, guisats, cargols a la llauna…

L’Era del Marxant

L’Era del Marxant és una antiga era de la Pobleta de Bellveí restaurada i reconvertida en restaurant i petits apartaments. Les petites estances són acolidores, lluminoses i molt equipades. A la zona de l’era es troba el restaurant, on es pot assaborir la cuina típica pallaresa. A l’interior s’exposen elements tradicionals que evoquen antics costums agrícoles.

Lo Quiosc

Som un restaurant-cocteleria ubicat en un entorn natural que oferim una cuina saludable amb productes locals ecològics i de proximitat, una carta de còctels, gins i smoothies elaborats per bartenders professionals i bona música, wifi i accessos adaptats per a tothom.

Epicentre

És el centre de visitants del Pallars Jussà, el punt neuràlgic d’informació turística de la comarca i l’espai on s’expliquen els valors del seu patrimoni cultural i natural. Ofereix una experiència atractiva d’oci cultural, mostra els atractius de la comarca i motiva als visitants a descobrir paisatges, llegat històric, recursos, productes i serveis.

Celler Miquel Roca

El Celler Miquel Roca és un petit celler familiar que està envoltat per un entorn privilegiat. Està situat al poble de Sant Cristòfol de la Vall, a la Vall de Barcedana, i a quinze minuts de l’embassament de Terradets. Aquesta vall es troba a la falda del Montsec, concretament a la vessant nord del Montsec de Rúbies, a la comarca del Pallars Jussà (Lleida).

És Pallarès

És Pallarès és una empresa d’alimentació i catering de productes gurmet ecològics produïts a la regió del Pallars, Catalunya. Ens sentim part de la filosofia Slow Food i Cuina Kilòmetre 0, conservem les tradicions gastronòmiques de la regió del Pallars, els seus productes i mètodes de cultiu.

Hostal Buenos Aires

El Buenos Aires és un hostal-restaurant familiar en el que es poden degustar plats d’autor mesclats amb la cuina casolana de sempre, en un entorn tranquil i amb caliu. Punt de partida per a dur a terme moltíssimes sortides i activitats pel territori. Oferim des d’un complert i econòmic menú diari fins a la carta de temporada.

Botigues Museu Salàs de Pallars

Les Botigues Museu és un projecte museogràfic per donar a conèixer la història de l’antic comerç a partir de l’ambientació d’espais i la recuperació, exposició i interpretació dels béns de consum quotidià al llarg d’un segle (1870-1970). Una farmàcia, un estanc, una barberia, una merceria una botiga “d’Ultramarinos y Coloniales” i un bar d’època són els espais que s’han transformats en llocs de memòria.