Un paradís per descobrir

Hotel Montseny

Hotel Montseny

L’Hotel MONTSENY, amb més de 100 anys d’antiguitat, va efectuar un canvi en la propietat l’any 1985 sent la família Llebot l’encarregada de dur a bon terme aquesta il·lusió. Realitzant al llarg d’aquests anys, 5 fases de remodelació i ampliació de l’Hotel. Es va iniciar com a Fonda i actualment és un Hotel de 3 estrelles, disposant, com vostès podran veure, de tots els avanços tecnològics, serveis, instal·lacions i mitjans per poder fer front i satisfer les necessitats del mercat turístic de muntanya.
L’únic que ni el pas del temps ni les reformes han fet canviar l’Hotel MONTSENY és el segell d’identitat pròpia d’HOTEL FAMILIAR.

El convidem a veure tots i cadascun dels apartats de la pàgina web on disposa d’una àmplia i concreta informació amb àlbums fotogràfics per poder descobrir tot el que pugui ser del seu interès.

Estem situats en l’incomparable marc de la Vall Fosca, al peu dels cims més alts del Pallars Jussà i molt a prop del telefèric de Sallente, l’Hotel Montseny formant part d’aquest paisatge paradisíac, és el lloc ideal per als seus dies d’esbarjo o vacances. La seva moderna construcció i els seus complets serveis permeten admirar en profunditat totes les belleses de la vall i fer qualsevol tipus d’activitat, amb l’Hotel com a punt de partida i d’arribada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

COL·LABORADORS: