Un paradís per descobrir

Sopar al Castell de Mur pel Festival Gastronòmic del Pallars Jussà CORDEVI

La setmana passada, primers d’Octubre,  van començar els actes del Festival Gastronòmic del Pallars Jussà CORDEVI amb la Fira Ramadera de La Pobleta i continuen aquest cap de setmana, del 12 al 14 d’Octubre amb diverses propostes a Basturs, Orcau, Llimina i La Pobla que, pel nombre d’inscripcions, estan tenint molt bona acollida.

De cara a la setmana vinent hi ha programades més activitats, d’una de les quals volem fer-vos esment atès que les places són limitades i es tracta d’una de les més especials, un esdeveniment únic que enllaça alta cuina i territori.

Es tracta d’un sopar degustació que elaboraran tres dels xefs de l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic – APAT Pallars Jussà: la Marina Pàmpols de Lo Buenos; Oriol Pallarès, d’És Pallarès, i Gabi Serra, de l’Hotel Terradets. El sopar se celebrarà en un entorn privilegiat d’aquesta comarca: la Col·legiata de Santa Maria de Mur (El Castell de Mur) un monument romànic, del s. xi, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

Tot seguit podeu consultar el menú i els vins que es serviran. Així mateix us informem que abans del sopar hi haurà una petita presentació i contextualització de l’espai que oferirà la Sra. Conxi Rodríguez, llicenciada en Història tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Castell de Mur. A més el preu (60€/persona) inclou els desplaçaments d’anada i tornada des de La Pobla de Segur i des de Tremp. van començar els actes del Festival Gastronòmic del Pallars Jussà CORDEVI amb la Fira Ramadera de La Pobleta i continuen aquest cap de setmana amb diverses propostes a Basturs, Orcau, Llimina i La Pobla que, pel nombre d’inscripcions, estan tenint molt bona acollida.

Al següent enllaç trobareu la informació detallada, horaris del bus, etc. i el formulari d’inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf57Bh46yOSGLSedSOK-eBmVUhjF26WoMCzlw9_BitgNhysWg/viewform

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

COL·LABORADORS: