Un paradís per descobrir

Tercera nit del turisme de ViuJussà

Dilluns ens va celebrar la 3a Nit del Turisme de Viujussà, on es va reunir als professionals de l’àmbit turístic del Pallars Jussà en una vetllada organitzada per l’Associació de professionals de l’àmbit turístic del Pallars Jussà (Apat).

La guia de Viu Jussà 2018 inclou 69 activitats programades durant tot l’any.

Com cada any, durant la celebració de la nit del turisme es va presentar la nova guia d’activitats de Vine al Pallars, Viu el Jussà. La nova guia inclou 69 activitats programades per gaudir del Pallars Jussà durant tot l’any. La guia, a més a més, és un directori on es troba tota la informació i les dades de contacte dels allotjaments, restaurants, productors locals i empreses de lleure del Jussà.

A la vetllada, també hi va haver temps per fer un repàs del passat i els inicis de l’associació i per mirar cap al futur.

Espectacle de màgia i coaching durant la nit del turisme

Segons el president d’Apat, Josep Palau les pernoctacions han augmentat un 80% en els últims 4 anys, passant d’unes  50.000 el 2014 fins a gairebé 90.000 aquest últim any. Aquest augment de visitants “ens anima a continuar fent el que fem”, per aconseguir l’objectiu de “consolidar el Pallars Jussà com un destí turístic ferm al Pirineu”.

La nit del Turisme va començar a la  Fàbrica Ctretze amb un show de màgia i coaching que fomentava la participació dels assistents i que els va fer gaudir de moments màgics deixant al més d’un amb la boca oberta. Després, els assistents es van dirigir a l’Hotel Solé per gaudir d’un bon sopar amb productes pallaresos.

Pep Coll, ambaixador del Jussà

Durante el sopar, es va anomenar a Pep Coll, que hi era present, ambaixador de Viu Jussà. En Pep Coll, va explicar una llegenda que feia ènfasis en la necessitat de donar-li valor a la nostra comerca i de no haver de sortir fora per valorar el que hi tenim a casa. Per latra banda, l’escriptor també va defensar la riquesa paisagística del pallars.

Pep Coll, ambiaxador Viu Jussà

Aquest any, des de l’Associació s’ha volgut fer menció especial a tots i cadascun dels associats al  col·lectiu, pel seu esforç i a seva empenta,  i se’ls va fer entrega a tots el assistents  al sopar d’un clauer de fusta amb el logo de Vine Al Pallars, Viu el Jussà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

COL·LABORADORS: