Un paradís per descobrir

Hostal La Canonja

Hostal La Canonja

El teu Hostal a Tremp

Hostal familiar a Tremp amb una experiència en el sector de l’hospitalitat i la restauració de més de 80 anys. Actualment, l’allotjament està gestionat per la tercera i quarta generació, la qual ha apostat fortament per la digitalització del negoci, per una reforma de la part de l’hostal i per buscar l’excel·lència en el servei.

L’establiment disposa de restaurant i bar, servei d’esmorzars, wifi gratuït, calefacció, aire condicionat, servei de neteja, diferents espais per les teves celebracions privades i servei de pícnic per emportar. Té accessos adaptats per les persones amb mobilitat reduïda i la possibilitat d’accedir a la teva habitació amb ascensor. L’hostal també ofereix als seus clients la possibilitat de guardar motos i bicis a un garatge ubicat dins de l’establiment, sent aquest segur i estan cobert.

Les habitacions, recentment reformades, són les més actualitzades de tot Tremp. Són habitacions com les d’un hotel, amb bany propi totalment renovat, assecador de tovalloles, TV intel·ligent plana, connectors USB, calefacció, aire condicionat, habitacions aïllades del fred, matalassos i bases de gran qualitat i comoditat, llum càlida, mobiliari modern i roba de llit renovada… Vine amb tota la teva família, ja que s’aplica una política d’animals admesos, sense cap suplement.

Oferim una cuina casolana d’alta qualitat, amb productes autòctons del Pallars i a molt bon preu.

A pocs minuts en cotxe, des de Tremp, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, estan al vostre abast. Descobreix la bellesa dels llacs del Pre-Pirineu, els castells medievals, com el de Mur o el de Llordà, prova sort a Sort, fes excursions a la reserva natural de Boumort… un munt d’atraccions turístiques us esperen des de La Canonja.

COL·LABORADORS: