Un paradís per descobrir

Restaurant La Canonja

Restaurant La Canonja

Tasta el Pallars a La Canonja

Hostal familiar a Tremp amb una experiència en el sector de l’hospitalitat i la restauració de més de 80 anys. Actualment, l’allotjament està gestionat per la tercera i quarta generació, la qual ha apostat fortament per la digitalització del negoci, per una reforma de la part de l’hostal i per buscar l’excel·lència en el servei.

Utilitzem productes d’alta qualitat i de temporada, proveïdors de proximitat, cuina casolana, receptes tradicionals del Pallars amb el nostre toc particular i, tot això, a molt bon preu.

S’ofereix un menú diari molt variat i econòmic, la carta amb tot tipus de plats de la nostra gastronomia, tapes per quan vols gaudir d’un bon moment compartint el menjar i els entrepans de tota la vida. Tot això acompanyat d’una extensa varietat de vins locals amb D.O. Catalana.

El restaurant s’adapta als teus gustos, si us plau, comunica’t amb l’equip si necessites menjar sense gluten o prefereixes menjar vegetarià, una opció vegana o busques un menú adaptat pels nens.

El restaurant disposa de diferents sales i espais que restaran a la disposició d’aquells clients que busquin un lloc ideal per la seva celebració. Banquets familiars, celebracions d’aniversari, reunions de treball, festes temàtiques o qualsevol altre tipus de celebració està permesa al restaurant. Així doncs, contacta amb l’equip de l’hostal perquè et preparin un menú personalitzat per la teva ocasió especial.

COL·LABORADORS: