Un paradís per descobrir

Salvatgines

Salvatgines

Salvatgines és una empresa especialitzada amb les activitats d’observació de fauna salvatge i amb els serveis ambientals. Formada per un equip d’ambientòlegs, la nostra passió és donar a conèixer els valors naturals dels Pallars.

A Salvatgines ens hem especialitzat a posar en valor la natura, oferint-vos eines per aprendre i gaudir d’experiències autèntiques coneixent la fauna salvatge dels Pallars. Les tres línies de treball que seguim són aquestes:

  • Acompanyaments interpretatius per a l’observació de la fauna salvatge
  • Serveis d’educació ambiental
  • Treballs i serveis ambientals

Ens endinsem per indrets oblidats de la mà de l’home, travessem grans masses boscoses, profunds barrancs d’aigües cristal·lines i altiplans d’herba on pasturen les manades d’herbívors salvatges. Podrem veure els cérvols, cabirols, isards, senglars, carnívors, les grans aus carronyeres, amb l’emblemàtic trencalòs, i la flora.
Ens desplaçarem en 4×4 fins als punts estratègics d’observació i us ensenyarem a utilitzar els telescopis terrestres i prismàtics, com a eines clau per a gaudir de la fauna sense molestar-la. Estudiarem els rastres, anirem als hites i sobretot entendrem quin paper juguen les espècies que trobem dins dels ecosistemes de muntanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

COL·LABORADORS: