Un paradís per descobrir

Salvatgines

Salvatgines

Salvatgines és una empresa especialitzada amb les activitats d’observació de fauna salvatge i amb els serveis ambientals. Formada per un equip d’ambientòlegs, la nostra passió és donar a conèixer els valors naturals dels Pallars.

A Salvatgines ens hem especialitzat a posar en valor la natura, oferint-vos eines per aprendre i gaudir d’experiències autèntiques coneixent la fauna salvatge dels Pallars. Les tres línies de treball que seguim són aquestes:

  • Acompanyaments interpretatius per a l’observació de la fauna salvatge
  • Serveis d’educació ambiental
  • Treballs i serveis ambientals

Ens endinsem per indrets oblidats de la mà de l’home, travessem grans masses boscoses, profunds barrancs d’aigües cristal·lines i altiplans d’herba on pasturen les manades d’herbívors salvatges. Podrem veure els cérvols, cabirols, isards, senglars, carnívors, les grans aus carronyeres, amb l’emblemàtic trencalòs, i la flora.
Ens desplaçarem en 4×4 fins als punts estratègics d’observació i us ensenyarem a utilitzar els telescopis terrestres i prismàtics, com a eines clau per a gaudir de la fauna sense molestar-la. Estudiarem els rastres, anirem als hites i sobretot entendrem quin paper juguen les espècies que trobem dins dels ecosistemes de muntanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

COL·LABORADORS: